Un arhitect din Vernești și-a construit casa pe domeniul public

UPDATE: Știrea a devenit virală și mai toți arhitecții se întreabă de unde a apărut acest individ.
Nu i-a mai ajuns terenul și a construit și pe trotuar, chiar dacă o astfel de ispravă l-ar putea lăsa fără drept de semnătură în această profesie. Mai mult, primarul comunei Vernești primește amenințări ca să nu-l amendeze și să-i dărâme construcția. Se pare că la edificarea construcției a folosit materiale cumpărate pe societate și le-a stocat în locuința personală după ce a dedus T.V.A. și alte taxe și impozite. Arhitectul cu pricina este un personaj controversat ce va face deliciul organelor de cercetare penală de la D.N.A. București și alte structuri ale statului.
Considerăm că astfel de fapte trebuie sancționate, iar astfel de construcții trebuie demolate imediat, pentru că altfel s-ar încuraja ca în urma acestui exemplu toți cetățenii din comuna Vernești să construiască pe domeniul public. De asemenea, Ordinul Arhitecților trebuie să se sesizeze imediat să-i retragă acestui individ dreptul de a mai proiecta sau aviza construcții sub semnătura sa, atât ce poate proiecta sau aviza un astfel de așa-zis arhitect, care nu respectă legea și profesia.
Cei care analizează cazul spun că arhitectul nici nu are talent, iar construcția este hidoasă și trebuie neapărat dărâmată.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*