Silviu Roșioru, singurul glas serios din opoziție

În timp ce consilierii din P.S.D. votează la grămadă, fără o minimă dezbatere proiectele de hotărâre, lucru normal la un partid aflat la putere și liderii P.N.L., prin vocea consilierului Constantin Ionescu, urzesc proiecte de hotărâri specifice unui partid represiv, consilierul local Silviu Roșioru sare în sprijinul cetățenilor. Și nu ne referim la actele de caritate pe care le face politicianul pentru familiile nevoiașe sau bătrâni singuri aflați în suferință, ne referim la acte de legiferare în mini-parlamentul local ce emană un puternic aer de dreptate socială. Citim în sansanews.ro un articol interesant, care îl are în prim plan pe consilierul local. Silviu Roșioru s-a gândit tot la persoanele aflate în nevoi și vrea să reglementeze un domeniu delicat. Drepturile persoanelor cu dizabilități. Iată ce scrie sansanews.ro:

”Peste o mie de buzoieni ar putea merge cu mijloacele de transport în comun din oraș fără să plătească tariful unei călătorii, dacă aleșii locali vor accepta extinderea facilităților acordate pe traseele Trans Bus.
Un consilier local PSRo a propus extinderea gratuităților și pentru categoria persoanelor cu handicap mediu și însoțitorii acestora. Consilierul Silviu Roșioru și-a argumentat propunerea prin aceea că, în present, există o discriminare între diferitele categorii de persoane cu dizabilități.
Propunerea a ajuns la Registratura Primăriei iar acum se află în dezbatere publică astfel încît buzoienii pot veni cu idei şi sugestii. Proiectul va ajunge abia luna viitoare pe masa aleșilor locali pentru dezbatare și aprobare. Dacă ideea va fi fi susținută la vot, decontarea gratuităților se va face din bugetul local. Pentru asta va fi nevoie de o rectificare bugetară, avînd în vedere că suma care să acopere aceste cheltuieli nu a fost cuprinsă în bugetul pentru anul în curs”, scrie sansanews.ro.

Be the first to comment on "Silviu Roșioru, singurul glas serios din opoziție"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*