Scandal la Vadu Pașii: Primarul liberal a trimis 80 de oameni la miting și a uitat să-i plătească

Agitație mare la primăria de la Vadu Pașii, după ce mai bine de 80 de oameni care au prestat la mitingul P.S.D. de sâmbătă, la cererea primarului, și-au cerut banii pentru ziua pierdută. Acesta, cu buzunarele cusute, i-a trimis la Cristi Romanescu cel care i-a trasat această sarcină. A ieșit un adevărat scandal. Sătenii l-au amenințat pe primar cu o sfântă corecție fizică în timp ce pe Cristi Romanescu îl așteaptă o demonstrație la ușa partidului atunci când se va ivi prin oraș, după cum vociferau țăranii. Revoltător este faptul că primarul a trimis în plimbare la București numai oamenii nevoiași care și-au rupt de la gura copiilor, pentru a se întreține o zi întreagă pe drumuri. Nu au primit nici măcar pachețelul de hrană și nici măcar o sticlă cu apă după cum se văitau aceștia și asta, pentru că nu au fost primiți în echipa P.S.D.-ALDE de la Buzău, pentru că ei sunt P.N.L-iști și nu aveau ce căuta acolo. Mai mult, în Piața Victoriei erau să fie săltați de jandarmi și arestați, pentru că au fost considerați spărgători de miting. Doar intervenția deputatului Cristi Romanescu i-a determinat pe jandarmi să-i lase în pace, după cum spun sursele noastre.
Scandalul s-a terminat brusc pentru că primarul liberal, Gheorghe Firon, s-a enervat și a țipat la ei.
”Nu vă mai fac pod, nu vă mai aduc gaze și nici nu vă mai asfaltez comuna”, i-a amenințat acesta, spun sursele noastre. Se pare că nici nu le-a păsat și dacă tot nu s-au liniștit i-a amenințat cu tăierea ajutorului social și astfel spiritele s-au calmat definitiv.
Romanescu însă nu a scăpat. Trebuie să le plătească oamenilor ziua de muncă, astfel că la sfârșitul săptămânii oamenii îl vor aștepta la sediul P.N.L. să le plătească mitingul.
80 x 100 = 8.000 lei noi, adică 80 de milioane de lei vechi

Be the first to comment on "Scandal la Vadu Pașii: Primarul liberal a trimis 80 de oameni la miting și a uitat să-i plătească"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*