Revine Victor Ponta în politica mare?

”Mă bucur că în România se poate face dreptate / îmi pare rău de faptul că asemenea abuzuri și înscenări s-au petrecut și se petrec încă în țara noastră/ și mă bucur că există judecători care rezistă la toate presiunile ăi își fac datoria de a aplica legea!
Îi mulțumesc avocatului meu Florin Surghie și tuturor celor care au crezut tot timpul în nevinovația mea/ și nu am niciun sentiment negativ față de toți cei care timp de 3 ani s-au bucurat de răul meu deși știau că sunt nevinovat.
Îmi cer iertare mamei mele, Dacianei și celorlați din familia mea care au avut cel mai mult de suferit din cauza activității mele politice.
Dincolo de cei trei ani de umilințe , de pierderea funcției de Președinte al PSD și cea de Prim Ministru – aș vrea să se gândească toată lumea dacă este normal să trăim într-o țară în care Kovesi, uncheșelii și portocalii săi comit abuzuri, falsifică probe și încalcă legea și te fac “penal” pentru interesele lor meschine / și dacă este normal să nu răspundă niciodată pentru aceste infracțiuni.
Am învățat foarte mult din aceasta perioada dureroasă – o să țin minte această lecție în toată activitatea mea viitoare”, scrie Victor Ponta pe Facebook după achitarea de azi de la Înalta Curte.

Be the first to comment on "Revine Victor Ponta în politica mare?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*