Războiul Titanilor

Mocanu, Boșcodeală și Bârlă au început atacul asupra edilului. Toma pare singur și în afară de doi-trei troglodiți, care se ascund în umbra lui, nu are pe nimeni. Nu-l ajută nici Prea Fericitul și nici generalul într-un război cu Boșcodeală și ai lui și nici de la Centru nu-și va găsi alinare. Așa cum ați observat noi nu participăm la acest război, chiar dacă sunt zvonuri, așa cum nu am participat niciodată în dispute politice. Suntem prea loviți și de unii și de alții și prea mici pentru această bătălie. Ne vom mulțumi, așa cum v-am obișnuit, să vă prezentăm faptele și câte ceva din culisele încrâncenării. Pentru că așa cum spuneam mereu, noi suntem povestitorii!

Iată declarația de război dată de Adrian Mocanu!

”Câtă minciună, ipocrizie și nesimțire ascunde ultimul videoclip de tipul „laudă-mă, gură”, postat de Constantin Toma! Câte cifre amețite ca la Cincinal, promisiuni pe banda rulantă, într-un oraș în care nu sunt nici cele mai uzuale condiții (cum ar fi parcările, străzile, coșurile de gunoi), în care cea mai mică ninsoare blochează circulația, iar cel mai bun răspuns de care sunt capabile serviciile Primăriei este să își spună speranța în Cel de Sus…
Cum este posibil să minți populația că urmărești locul 1 pe țară (?!?), iar tu să fii pe locul 4 național în topul celor prinși cu furăciuni de Curtea de Conturi?!
Cum a ajuns maestrul falimentului și insolvenţei să propună pentru un oraș întreg aceeași metodă prin care a îngropat Metalurgica și a concediat mii de oameni?
Anul acesta, maestre Toma, se schimbă foaia”!
https://www.facebook.com/ConstantinTomaPrimar/videos/934143986781475/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*