Profesorul porno, favorizat pe față de oamenii legii

Infractor dovedit!
Comisari de la Garda de Mediu, de la Agenția de Mediu, inspectorii de la I.T.M. Buzău, polițiști, procurori și judecători și-au dat mâna într-o acțiune nemaivăzută de a proteja un infractor înrăit. Personajul cu pricina este cetățean român de origine sudaneză, Omer Aloub, care s-a pripășit în județul Buzău, după ce a fost expulzat o dată din țară. Printr-un mecanism necunoscut a obținut cetățenia română și a fost infiltrat în gașca lui Boșcodeală cu sarcini deosebite. Să dea bine în lume și să pară credibil, omul a fost numit profesor cu ora la Liceul de Artă, unde predă cursuri de arhitectură, după părerea sa. Se pare că cei care l-au trimis cu treabă aici nu l-au testat la cap, pentru că omul are un comportament deviant, comportament, pe care oamenii legii se chinuie din greu să-l camufleze. Postează gol pe Facebook, înjură oamenii pe stradă, amenință, șantajează, minte ca un șarlatan și săvârșește fapte penale cu acea naturalețe specifică oamenilor din deșert. El știe bine că este protejat și orice faptă ar săvârși sunt oameni grei dispuși să facă orice pentru a-l scăpa. Am aflat cine sunt acei oameni, care este crezul lor, dar nu înțelegem de ce oameni simpli, onești, cu o carieră frumoasă și cinstită în spate se compromit pentru un asemenea specimen. Pentru că omul are un comportament deviant. Amenință, înjură, șantajează, minte și comite fapte ilegale așa cum respiră.

Iată un prim document din care reiese în mod clar că omul este infractor și este favorizat de oamenii legii, după ce Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău l-a scos de sub urmărire pentru o faptă și mai gravă:
Nu-l trimite în judecată, dar îl recunoaște infractor !

Nr. unic (nr. format vechi) : 3309/200/2019
Data inregistrarii 08.03.2019
Data ultimei modificari: 09.04.2019
Sectie: Secţia penală
Materie: Penal
Obiect: confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP)
Stadiu procesual: Fond
DORCU MOREIRA GENOVEVA ELENA Parte vătămată
ALOUB LUMINIŢA MIHAELA Intimat suspect
ALOUB OMER Intimat suspect

Şedinţe
09.04.2019
Ora estimata: 09:00
Complet: C4CP
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. În baza art. 318 alin. 15 Cod procedură penală constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei nr. 3290/P/2018 din data de 07.03.2019 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău privind renunţarea la urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, faptă prev. şi ped. de art. 322 alin. 1 C.pen, de către intimata ALOUB LUMINIŢA MIHAELA, precum şi renunţarea la urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată, faptă prev. şi ped. de art. 48 Cod penal rap. la art. 322 alin. 1 C.pen, de către intimata ALOUB OMER, în dauna persoanei vătămate DORCU MOREIRA GENOVEVA ELENA În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 09.04.2019
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 597/2019 09.04.2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*