Victor Ponta a fost primit cu pâine și sare de peste 400 de râmniceni PRO România

Ieri, la Râmnicu Sărat, s-a consumat probabil cel mai important eveniment găzduit de filiala locală PRO România de la acest început de an,vizita președintelui Victor Ponta, care a fost întâmpinat cu pâine și sare de către gazde. Aflat într-un turneu prin țară, pe la cele mai importante organizații, Victor Ponta a poposit la Râmnic în jurul orei 14.00, însoțit de o parte din conducerea partidului, vicepreședinții Daniel Constantin și Nicu Bănicioiu, secretarul general Ion Mocioalcă, secretarul excutiv Costi Iacov, dar și de Adrian Țuțuianu, toți fiind plăcut surprinși de numărul mare de participanți la manifestare, având în vedere că era o zi de luni iar ora una nu tocmai propice unei întâlniri de partid.

S-au ținut discursuri, în primul rând coordonatorul județean  Felix Rache, inițiatorul acestei întâlniri alături de râmnicenii Costel Dimitriu(coordonatorul local), Ciprian Barbu,  dar și buzoienii Viorel Ștefu, Viorel Dobre și Doru Muzgoci , alți patru membri foarte importanți ai grupării de la Buzău punând accent de testul pe care va trebui să-l dea partidul cu ocazia celor două rânduri de alegeri de anul acesta, europarlamentare și prezidențiale. După care a urmat cuvântul invitaților, atât
președintele Victor Ponta, cât și secretarul general Ion Mocioalcă punând accent pe rolul pe care va trebui să-l aibă organizația de la Buzău în cadrul acestor alegeri.
Mai mult, cei doi și-au exprimat convingerea că, la cum se prezintă lucrurile, buzoienii de la PRO România vor obține un scor de două cifre la aceste alegeri, iar organizația va deveni una dintre cele mai puternice din țară, vizita fiind și o recunoaștere în acest sens. Ultimul
care a luat cuvântul și a avut doar aprecieri față de acțiunea la care au participat peste 400 de membri, majoritatea din Rm. Sărat și localitățile limitrofe, dar și din alte fiefuri ale județului, a fost Adrian Țuțuianu.
Acesta, la fel ca și antevorbitorii săi, a avut doar cuvinte de laudă pentru organizatori și s-a arătat dispus să ajute ori de câte ori va fi nevoie, grație experienței sale atât din perioada cât a ocupat un fotoliu de ministru, dar și ca fost președinte al uneia dintre cele mai importante organizații din țară a partidului de la guvernare, dezvăluind râmnicenilor că intră în familia PRO România.
De la Rm. Sărat, președintele Victor Ponta și-a continuat periplul, cu destinația
Bacău, unde era de asemenea așteptat de membri PRO România de aici, urmând ca vizitele în Moldova să continue la Iași și Piatra Neamț.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*