Polițistul care intimidează ziariștii este un cârciumar respectat în Micro 3

Polițistul Constantin Borcan, cel care sancționează ziariștii când îi supără soția șefului de la Cercetări Penale este un prosper om de afaceri. Are o cârciumă în Micro 3 unde vinde alături de produse alimentare și înghețată, băuturi spirtoase la pahar și țigări la bucată. Seara se face bodegă la magazinul lui și toți cetățenii de frunte vin să spargă una mică la domnul șef de post. Ca un făcut, după instalarea primarului Toma, a rămas singur pe vad pentru că vecinii plin de năduh de atâta succes au dat faliment și au plecat.
– Care e cârciuma lui Borcan? îl întreb pe un cumpărător din fața unui magazin.
– Ăla de după colț, unde beau oamenii ăia în față! Al doilea, cel cu prelată nouă, se arată entuziasmat un flăcău să mă informeze complet.

La magazin treaba este destul de bună. Are deja doi mușterii îmbrăcați în salopetă în față la bere și magazinul e plin. Cineva dă semnalul, o dubiță cu numărul EDI oprește și doamna pleacă în fugă. Vânzătoarea iese afară și mă privește insistent. Cumpărasem ceva de la ea, dar tot nu era dumirită de prezența mea. După colț stau de vorbă cu oamenii locului. Îl știu pe Borcan, este om rău se plânge unul. Joacă dur cu oamenii pe aici și de când cu cârciuma asta parcă nu se mai ajunge. În jurul cârciumii e plin de mizerie. Fac oamenii după ce se îmbată pe aici. Beau în fața magazinului și urinează în spate pe chioșc.
– Îi mai ceartă comisarul, spune unul mai rușinat, dar ei nu vor să asculte.
Cum se descurcă cârciumarul-comisar, Constantin Bostan și cu cârciuma și cu magazinul și cu urmărirea ziariștilor pe NET și cu munca de mare Polițist nici că ne mai vine să ne gândim atâta timp cât săracul își duce sarcinile la îndeplinire. Cât despre lege și respectarea ei, îl doare undeva pe Borcan. Șeful să fie mulțumit și să iasă mălaiul.
Ei bine, dragii mei cititori cam de aceste lucruri se ocupă mai marii poliției de la noi.
Dar să vedeți ce mai face marele comisar Constantin Borcan!
revenim imediat !

Be the first to comment on "Polițistul care intimidează ziariștii este un cârciumar respectat în Micro 3"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*