P.N.L Calvini a trecut la ALDE cu tot cu primar

Succes după succes în tabăra liderului ALDE, deputatul Adrian Mocanu! După ce a răcorit organizația P.S.D. de la Râmnicu-Sărat, astăzi a poposit un pic și prin mediul rural, la Calvini. Aici organizația ALDE era în curs de formare numai că organizația P.N.L. a trecut la ALDE și astfel s-a închegat cea mai trainică echipă de lucru. Fostul primar, Valeriu Bîtu, a fost ales în fruntea organizației ALDE, astfel încât, șansele pentru un fotoliu de primar sunt asigurate la viitoarele alegeri locale.
”Astăzi, 16.12.2018, a avut loc ședința de constituire a organizației ALDE Calvini jud. Buzău . Au participat peste 30 de persoane, președinte al organizației fiind ales domnul Valeriu Bîtu, fost primar al comunei Calvini. De menționat faptul că organizația PNL Calvini (condusă până de curând de domnul Bîtu ) a trecut la ALDE împreună cu aceasta”, ne transmite deputatul Adrian Mocanu.
Vedem de departe că deputatul buzoian face prăpăd prin organizațiile partidelor de la putere și opoziție astfel încât ALDE Buzău devine din ce în ce mai puternic.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*