Noi speranțe pentru buzoieni , Gheorghe Vlase a lansat Filiala P.U.R. Buzău

Dragi prieteni,
.
Dintotdeauna am fost preocupat de binele comunității în care trăiesc și muncesc, conștientizând faptul că ridicarea standardului de viață – economic, cultural, educativ etc – al societății românești, în general, ar trebui să constituie un prilej de reflecție și de acțiune pentru fiecare dintre noi.
.
Anul 2016, m-a găsit activând ca lider local al Partidului Liberal Reformator, condus de d-l Tăriceanu. Reușisem, în decurs de câțiva ani, înconjurat de o echipă entuziastă, să constitui o filială puternică, în plină dezvoltare, în județul Buzău. La alegerile prezidențiale din 2014, obținusem 9%, și, în 2016, conform sondajelor locale, eram creditați în jurul a 11%. În ciuda acestor realizări, actualul președinte al Senatului a hotărât, din motive obscure, să mă îndepărteze. În acel moment am anunțat că mă voi retrage din politică.
.
Au trecut aproape trei ani, în care am asistat la această luptă oarbă, la zăngănitul săbiilor, din care lipsește adevărata miză: preocuparea pentru viața cetățeanului de rând, cu problemele lui stringente. Am văzut că modificările legislative, fiscale, administrative, nu aduc un plus de confort și bunăstare. De 25 de ani lucrez în domeniul privat, fiind economist de profesie, și știu realitatea dură cu care se confruntă majoritatea meseriașilor, a micilor întreprinzători, și a celor mijlocii! Cunosc, de asemenea, greutățile cu care se confruntă multe categorii de tineri, care vor să părăsească țara, sau a majorității pensionarilor care trăiesc de pe o zi pe alta.
În acest timp am aflat de nenumăratele abuzuri la care au fost supuși cetățeni nevinovați. Mi-am spus că poate este doar o manipulare, o exagerare, până când, iată, multe dintre acele abuzuri au fost dovedite în instanțe. Mai mult decât atât, chiar eu, în anul care a trecut, am avut de suferit din cauza unora care cred că pot face orice în țara asta, și care își închipuie că nu vor plăti.
.
Acesta a fost contextul în care, în decembrie 2018, am fost contactat de conducerea Partidului Umanist Român, cu care am avut un schimb de opinii despre situația politică, economică, a țării. Am remarcat două lucruri esențiale în programul acestui partid: faptul că își propune să sprijine libera inițiativă și să lupte prin orice fel de mijloace democratice împotriva abuzurilor.
Ca urmare a acestor discuții, mi s-a propus să devin liderul Filialei Buzău a P.U.R, și să devin Coordonator al Filialelor din Regiunea de Sud-Est. După un răgaz de gândire, regăsindu-mă în valorile umaniste ale acestui partid, am acceptat propunerea și am trecut rapid la treabă, astfel încât, astăzi, pot spune că filialele de care mă ocup sunt perfect structurate și funcționale. La Buzău, există déjà un sediu, aflat în curs de amenajare, pe care îl vom inaugura în scurt timp.
.
Am înființat această pagină din dorința de a dialoga sincer, de a afla despre problemele cu care vă confruntați. Vă stau la dispoziție și aștept orice sugestie din partea dumneavostră.
.
Vă mulțumesc!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*