Singur acasă, Mocănelul varsă tot !

După ce l-a adus pe Boșcodeală și pe Bârlă în partid, deputatul Adrian Mocanu parcă a întinerit. Atât de mult, că pare de cinci-șase anișori când varsă tot și se joacă cu lopățica prin nisip. Ne întrebăm și noi retoric, nu că ne-ar interesa: Dacă e atât de mic de ce nu are doică?
Zilele trecute l-am surprins cu niște materiale aruncate pe Facebook care m-au pus serios pe gânduri. Astăzi văd drăcovenia și mă întreb: Băiatul ăsta e tot singur acasă?
Iată ce scrie azi pe Facebook:
Am citit comentariile la o postare pe Facebook referitoare la modul în care au votat în 2017 deputații din Buzău o lege vizând recursul compensatoriu. Nu vreau sa iau partea sau să fac critica prevederilor legii aici și acum.
Ce m-a uluit este violența limbajului unora dintre comentatori. Unul dintre ei afirma (citat aproximativ): ”Ce are drag să nu mai aibă”, referindu-se la unul dintre deputați care este, întâmplător, unul dintre adversarii mei .
Este îngrozitor! Grav este că nu vorbim de câteva injurii, ci despre o adevărată modă a violenței. Spre deosebire însă de Vestele Galbene din Franța sau de activiștii anti-Trump din SUA, care sunt violenți, dar care ies în față, acești incendiatori ai pieței online sunt niște lași. Se ascund sub conturi false, postează la comandă și au ca puncte comune nulitatea și agresivitatea. Ce fac ei se numește INFRACȚIUNE, DELINCVENȚĂ, HAOS. Ii consider un fel de teroriști. Mai mici, mai jalnici, mai lași”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*