Mocănelul rupe lanțul!

N-ai cum să nu-l iubești pe Adrian Mocanu, liderul ALDE, dacă îl cunoști, chiar dacă s-au îngrămădit pe lângă el multe personaje oarecum dubioase care îl sufocă și la propriu și la figurat. Este politicianul momentului și a adus spaimă în tabăra Puterii. Ciolacu tremură când se întâlnește cu el pe holul Parlamentului și Toma se închide în birou când trece Mocănelul pe lângă Palat. A băgat frica în ei și până la campania electorală nu va mai rămâne fulg din Ciolacu și Toma.
Iată ce le comunică deputatul Adrian Mocanu cetățenilor:

Dragi buzoieni,
Vă garantez un an 2019 interesant și extrem de dinamic la Buzău! ALDE nu face compromisuri cu interesele comunităților locale, nici măcar cu partenerii de coaliție. Dacă la Centru PSD si ALDE guvernează excelent împreună, la Buzău câțiva beneficiari ai rezultatelor electorale controlează totul.
Lucrurile nu sunt în regulă în Buzău! Ne vom bate pentru corectarea tuturor erorilor acestor oameni care, în loc să realizeze că sunt aleși în funcții publice, se cred Stăpânii acestor vremuri. Pentru toți buzoienii cărora în acest moment le este teamă și nu își spun opinia cu voce tare de frica Stăpânilor, timpul tăcerii a trecut. ȚINEȚI APROAPE!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*