Mitică de la Palat își laudă creatorul

Îl înjură pe Dragnea și Guvernul lui, dar îl laudă pe Ciolacu că a luat bani de la Guvern. De parcă Ciolacu i-a furat când era Dancilă cu ochii pe cer. Așa face primarul Toma de ceva timp, de când i-a spus pas lui Dragnea și a căzut la pace cu Tudose. Astăzi, într-un discurs spumos l-a lăudat pe Marcel Ciolacu că a adus bani din fondul de rezervă al Guvernului pentru plata subvenției la încălzire, dar nu a spus nimic despre Guvern, despre Dragnea, despre Dăncilă, ceea ce ne face să înțelegem că Ciolacu scoate bani de la Guvern pe alte căi, mai puțin cunoscute de noi. Probabil condiționează aceste donații de susținerea Guvernului, sau îi fură pur și simplu prin oamenii săi din Palatul Victoria, ca să fim puțin mai creativi.
,,Cu acești bani de la bugetul statului – și mulțumesc pe această cale, domnului Marcel Ciolacu în primul rând, și celorlalți care ne-au ajutat-, vom putea micșora acest credit pentru următorii 20 de ani”, a declarat Constantin Toma.
Păi, cum a obținut Ciolacu acești bani dacă nu i-a dat Viorica Dăncilă, premierul?
Ce să mai spunem de Toma! Pe de o parte îl lăudăm că a făcut să mai plece anumite personaje de la Palat, pe de altă parte îl criticăm că a adus alții și mai răi. Nu putem să-l acuzăm că-l laudă pe Ciolacu, pentru că el l-a creat ca politician, dar nici nu putem să-i tolerăm faptul că nu vede realitatea politică actuală. Să fii în P.S.D. Buzău, în funcția de primar, de președinte de organizație locală și să-ți renegi conducătorul este un lucru rău. Demobilizator pentru membrii, simpatizanți, simpli cetățeni neimplicați politic și chiar pentru opoziție. Cu cine să te bați dacă cei de la Putere își dau la gioale se acuză, se insultă și se fac de râs?
Până se dumirește cum e cu politica, îi spunem Mitică de la Palat, poate se trezește!
Până atunci nu putem să nu amintim faptul că și reprezentanții ALDE s-au luptat ca subvenția la căldură să fie plătită la timp și au făcut demersuri importante la Palatul Victoria.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*