Mesaj sfâșietor lansat de Lucian Sălcuțan pe Facebook

”Primăria Buzău NU A FĂCUT NICIO DONAȚIE către Rotary Club Buzău!”, acesta este mesajul de încheiere transmis de omul cel mai vânat de liberali să le conducă organizația, după ce a intrat în discuții cu niște ignoranți de rea credință, pe Facebook. Știrea nu ne bucură și nici nu ne face să credem că este un lucru bun, că am făcut economie la buget. Nu vrem să intrăm în detalii privind activitatea acestei organizații, dar așa cum se știe este un Club select în care minți luminate încearcă să aducă un echilibru în societatea civilă sau mai bine zis, să reprezinte punctul de referință atunci când ne gândim la bine și la bun.
Pentru acei ignoranți care îl atacă pe NET pe Lucian Sălcuțan le dăm o explicație de pe Wikipedia și le dăm adresa pentru documentare. https://ro.wikipedia.org/wiki/Rotary_International
”Rotary International este o organizație de caritate cu 1,2 milioane de membri (care se autodenumesc rotarieni) constituiți în peste 35.000 cluburi în aproape toate țările din lume.[2]
Cluburile Rotary sunt accesibile pentru persoane din toate culturile și etniile, și nu sunt afiliate cu nicio organizație politică sau religioasă.
Activitatea rotarienilor se extinde peste rotarieni ca persoane fizice și cluburi Rotary, incluzând și alte persoane care au ca scop să servească, aducându-și contribuția la activitatea organizației. Grupuri, precum Rotaract, Interact, și Rotary Community Corps, servesc alături de cluburile care sponsorizează, având ca scop îmbunătățirea calitatea vieții în comunitățile lor”.

La Buzău, Clubul a inițiat o serie de acțiuni, cea mai importantă fiind cea relatată de site-ul buzoienii.ro.
Se anunță o investiție de 1 milion de euro. Buzăul va avea de câștigat educațional și turistic
Pentru demararea și derularea acestui proiect, inițiatorul, Rotary Club, a cerut inclusiv sprijinul Primăriei Buzău.
Ieri, consilierii locali , și-au dat acceptul pentru semnarea unui contract de colaborare între cele două părți.
În sala de consiliu s-au purtat discuții tensionate, consilierii PNL temându-se ca în spatele acestui proiect frumos ambalat să nu se ascundă cine știe ce combinație oneroasă pentru municipiul Buzău”, scria pe 04.08.2017, Auraș Tereacă. Ce s-a întâmplat de atunci? Nu știm, dar vom afla.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*