Marcel Ciolacu, din ce în ce mai obosit

Liderul P.S.D. Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, pare din ce în ce mai obosit și mai neinspirat în aparițiile sale publice și în comunicatele de presă. Mesajele sale, unele de prost gust, îi aduc numai deservicii și îl poziționează pe un loc fundaș în clasamentul politicienilor tineri. Ieri a dat un comunicat cel puțin suspect, prin care își exprimă sprijinul pentru ”presa de calitate”, preluat de postaci ca fiind publicat pe pagina sa de Facebook, fapt neadevărat, în timp ce la un interval relativ mic aruncă un material cu o poză, pe aceeași pagină, în care apare ca un spectator, din text și ca un bătrânel neputincios din poză. Cu o asemenea stăruință pentru imaginea sa, Marcel Ciolacu are toate șansele să piardă frâiele puterii la Buzău, unde tânărul și zburdalnicul său subaltern, Petruș, aleargă prin județ să-și consolideze poziția de lider suprem.
Iată ce scrie Marcel Ciolacu:
”Astăzi la Comisia specială pentru Codul Administrativ i-am avut ca invitați pe reprezentanții Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, care au făcut o prezentare generală a principalelor noutăți pe care unificarea legislației le va aduce în ceea ce privește administrația publică locală și centrală, funcția publică, instituția prefectului sau proprietatea publică și privată.
Săptămâna viitoare vom asculta opiniile reprezentanților Uniunii Naționale a Consiliilor Județene și ai Asociației Municipiilor din România, deoarece ne dorim ca viitorul act normativ să reflecte cât mai bine realitățile și nevoile concrete din administrația publică”, scrie Marcel Ciolacu.
Ați văzut poza? Cum să publici așa ceva?

Be the first to comment on "Marcel Ciolacu, din ce în ce mai obosit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*