Marcel Ciolacu a înțeles pe dos mesajul lui Oprișan

”Am avut o dispută cu Marian Oprişan. Să stea liniştit că nu plec”, spunea Marcel Ciolacu pentru Mediafax. Numai că liderul de la Buzău nu a înțeles că Marian Oprișan nu i-a reproșat că pleacă, i-a spus să plece să lase partidul în pace că poate are treabă cu Tudose prin altă parte.
„Cred că domnul Oprișan are un pic de invidie pe județul Buzău, pentru că a avut un scor electoral mult mai mare decât al dânsului și i-am promis că în continuare vom avea același scor mult mai mare decât al dânsului. A fost o dispută între mine și domnul Oprişan. I-am spus că mă tot invocă pentru că are această invidie personală. Să stea liniștit că nu plec și o să am un scor mult mai bun decât dânsul”, a afirmat Marcel Ciolacu.
Marcel Ciolacu este într-o confuzie totală. El se confundă cu partidul neștiind că fără el partidul se descurcă mult mai bine, fapt demonstrat chiar la Buzău unde prezența sa este nulă. De doi ani Marcel Ciolacu nu a avut o conferință de presă, nu a vorbit deschis cu cetățenii, ci a stat de mobilă la evenimentele la care a fost invitat de adevărații lideri din Buzău. La Centru se știe acest lucru și chiar dacă nu era trădarea pe față, de trei ori împotriva partidului, a liderului ales și a programului, Marcel Ciolacu tot ar fi fost schimbat pentru că nu face față unei funcții atât de înalte în partid. Ce a făcut el până acum se numește figurație, spunea un membru de bază din cadrul partidului, iar capacitatea sa de reacție în fața unor decizii majore este zero, ne-a mai declarat același om. Liderul de la Vrancea nici măcar nu l-a băgat în seamă, ne-a declarat un martor la eveniment. I-a zis să se dea mai încolo, că încurca drumul și el se lamentează acum că este invidios. Țățisme, a fost reacția secretarului general care regretă amarnic că l-a instalat în funcție pe acest lider moale și incomod.
Se pare că Ciolacu va fi schimbat din funcție săptămâna viitoare, să fie liniște de sărbători.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*