Lucian Sălcuțan, cel mai apreciat lider politic local

Privesc cu surprindere la reacția cititorilor la articolul intitulat ” Când vrea Sălcuțan să preia conducerea P.N.L. Buzău” și rămân surprins. Mii de cititori, și la noi este pe bune, apreciază gestul politicianului și îl încurajează să revină mult mai activ pe scena politică. Preluarea conducerii P.N.L. Buzău de către Lucian Sălcuțan este văzută de cititori ca o mare realizare a partidului, de fapt o renaștere din cenușă a tot ceea ce a mai rămas din P.N.L. Buzău. Mulți dintre cititorii noștri îl văd pe Sălcuțan ca singura variantă viabilă de revigorare a partidului și mai mult, o revenire la principiile liberale și morale care au consacrat acest partid. Ca un făcut, nu am văzut nici măcar un comentariu critic la adresa politicianului și nici un fel de acuzație. Laude peste laude atât din punct de vedere profesional, dar și politic. Și latura morală a fost atinsă de câțiva internauți care atrăgeau atenția la mocirla în care a fost aruncat partidul atât de actualii manageri politici, dar și de cei care au trecut pe aici. Într-un cuvânt liberalii parcă și-au găsit liderul pierdut, liderul ce-i va duce către victorie.
Am să atașez câteva comentarii pentru că în cazul Sălcuțan lipsesc înjurăturile, insultele și calomniile. Noi îi urăm succes și îl asigurăm că vom fi cu ochii pe domnia-sa și în cazul în care vom sesiza derapaje ne vom dezlănțui fără menajamente!

Bajenaru Mihail-Adrian Hai sa va mai spun ceva ce nu s-ar intampla in timpul unui mandat Lucian Alexandru Salcutan : PNL nu ar ajunge sa aiba consilieri gen Stocareala.
Constantin Tereaca Salcutan un om de mare valoare profesionala
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*