Cum îl mai doare pe Petruș de banul public

Se vaită săracul Petruș de ți se rupe inima, cum vrea săracul să închirieze un spațiu pentru bibliotecă și omul rău de la Integral îi cere mulți bani. Vasilesco, cel care a preluat în administrare bugetul județului, după ce Dobrică a picat la belea, vrea să închirieze sediul societății că și așa nu are niciun angajat. Cere o căruță de bani, dar Petruș nu-i dă. Cum să-i dea? El ține cu cetățeanul, cu județul! Hai să fim serioși. Cine nu-l cunoaște pe acest mitoman, care în ultima perioadă ia și lecții de actorie, ar spune că este un om cumpătat. Dacă merge prin județ să vadă cam ce a făcut Petruș cu banii își schimbă imediat părerea. De mai poposește la o vorbă cu vecinii lui Petruș care se miră cum de poate acest om să-și tragă partea leului în văzul lumii, fără să-l salte mascații, se apucă cu mâinile de cap. Așadar, Petruș își joacă ultima carte. Este sigur că va ajunge la pușcărie, într-o companie plăcută, important este cât de bogat va fi până atunci, să-și plătească serviciile.
Revenind la subiectul nostru, închirierea unui spațiu pe 10 ani, în care să se odihnească cartea de la Biblioteca Județeană, putem spune că sunt spații destul de moderne care să poată fi închiriate, dacă acest lucru chiar ar fi necesar. Putem spune fără să greșim că este doar o găselniță prin care niște bani să dispară către buzunarele unor baroneți.
Cât cere Vasilesco chirie pe lună pentru sediul său? Doar 8 euro pentru 1000 de metri pătrați pe lună pe o perioadă de 10 ani.

Be the first to comment on "Cum îl mai doare pe Petruș de banul public"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*