Ciuperca mortală din Parcul Crâng se numește LĂCOMIE, scrie Adrian Mocanu!

Prefectul Buzăului, Carmen Ichim, a intuit bine pericolul ascuns din spatele acțiunilor celor care defrișează în Parcul Crâng și în Pădurea Crângului. Ca răspuns la sesizarea echipei formată din deputatul Adrian Mocanu, senatorul Dorin Bădulescu și consilierul local Silviu Roșioru, prefectul Carmen Ichim a declarat că va iniția și participa personal în cadrul unui control pe această temă. Primul politician care a reacționat la această știre a fost deputatul Adrian Mocanu care a avut un comentariu pe această temă pe contul său de socializare:

”Tăierile din Pădurea Crâng vor fi verificate de o Comisie de Control condusă de Instituția Prefectului! Felicit rapiditatea cu care doamna prefect Carmen Ichim a reacționat la sesizarea oficială pe care am făcut-o în numele buzoienilor revoltați de tăierile din Crâng. Voi participa la verificările de la fața locului în calitatea mea de parlamentar, nu în cea de șef de partid. Consider, laolaltă cu doamna prefect, că Pădurea Crâng este aurul verde al buzoienilor și, de aceea, acțiunea de verificare nu are încărcătură politică. Înainte de toate, suntem simpli fii ai Buzăului și avem datoria să luptăm pentru integritatea acestui bun de mare valoare care este Pădurea Crâng.
Îmi pare rău că, pentru anumiți politicieni, temerile buzoienilor și sesizările mele repetate au fost luate drept atacuri la persoană! Tot ce îmi doresc este ca fetița mea și toți copiii buzoienilor să aibă parte, și când vor fi mari, de Pădurea Crâng și nu de amenajări urbanistice dubioase!
Sunt foarte mulțumit că vom avea control în Crâng, pentru că acțiunea de verificare va avea ca efect cel puțin stoparea temporară a defrișărilor haotice. Se vor gândi foarte bine înainte de a porni drujbele și de a sluji ordinele Stăpânilor! Aceștia, nu copacii, sunt afectați de o agresivă ciupercă morală, care se numește LĂCOMIE ”, scrie Adrian Mocanu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*