Ciolacu a descins la Buzău să dea de pământ cu Neagu

Ce-i trebuie chelului ?
Cocoțat pe o funcție mai mare decât pălăria lui, Petruș Neagu și-a dat frâu liber imaginației și s-a crezut deja un fel de zeu. Mai mult, un fel de căpetenie de trib din evul mediu căruia i se permite orice pentru a-și satisface poftele animalice. Și-a făcut de cap prin instituție și prin teritoriu, în timp ce președintele partidului trăgea din greu la București, iar Toma, primarul orașului, căuta să rezolve problemele curente ale comunității. Neagu număra și împărțea bani la prieteni și își făcea de cap așa cum credea el de cuviință, fără a mai ține cont de lege și moralitate. Ca un despot, ca un sălbatic, ca o fiară, a transformat instituția publică în ceva de nesuportat pentru funcționarii de aici sau pentru cei care văd cam ce se petrece în Consiliul Județean Buzău.

Marcel Ciolacu, chemat de urgență la Buzău
Comportamentul inuman al președintelui Consiliului Județean Buzău a intrat în atenția organelor cu competențe în astfel de situații, care au informat organele de conducere ale statului față de aceste aspecte. Întâmplător sau nu, Marcel Ciolacu a aflat și el de deviațiile șefului de la Consiliul Județean și l-a chemat la ordin. Sursele noastre spun că Neagu s-a pitit și nu a mai ajuns acasă, iar telefonul a sunat tot timpul ocupat. A evitat să dea ochii cu Ciolacu care a rămas oarecum dezorientat față de un asemenea comportament. Invitat la emisiunea Focus TV, moderată de Cătălina Jingoiu, Marcel Ciolacu a avut un comentariu oarecum ciudat referitor la Petruș Neagu. Față de prestația de la Consiliului Judeţean, Ciolacu a spus: ” întotdeauna e loc de mai bine”, după expunerea unei situații destul de neplăcute în care județul pierde 1.600 de miliarde de lei noi.
” Ce să-i reproșez eu lui Petre Emanoil Neagu?”, a mai spus abătut Marcel Ciolacu. Pe înțelesul tuturor, Marcel Ciolacu nu-l consideră chiar responsabil pe acest om pentru că el atât poate. Un fel de figurant care ocupă din greșeală un scaun în lipsa unui aranjament mai serios.
Despre Toma numai cuvinte de laudă
”În ceea ce privește pe primarul buzoian Constantin Toma, deputatul Ciolacu a declarat:”Forța de muncă a primarului i-a suplinit un pic lipsurile din domeniul administrativ. Domnia sa n-a avut tangențe administrative. Voia alt ritm, avea altă mentalitate. De asta părea un pic nervos. Încă nu stăpînea absolut totul. E însă un om de anvergură. Se vede din ce organizează şi din ce face”, scrie sansanews.ro.
Cât mai rămâne Neagu la șefia Consiliului Județean Buzău?
Vă spunem imediat!

Be the first to comment on "Ciolacu a descins la Buzău să dea de pământ cu Neagu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*