Ce interes are Ionuț Apostu în Parcul Crâng?

Padocul din Silileasca inaugurat cu fast de viceprimarul Ionuț Apostu

Zbatere mare pe edil, dar mai ales pe viceprimarul Ionuț Apostu, care este preocupat cu limitarea accesului autoturismelor în Parcul Crâng. Nu știm de unde atâta dragoste pentru mediul înconjurător pentru viceprimar, pentru că în timp ce se zbate să închidă Parcul Crâng, pentru conservarea faunei și florei de aici, în Bariera Focșani, pădurea se taie la ras prin grija și implicarea directă a aceluiași om, Ionuț Apostu, omul lui Dobrică, spun unii, omul satelit îi spunem noi, ca să fim oarecum rezonabili.

Primarul a fost manipulat
De ceva timp, toată strădania edilului se îndreaptă către o temă falsă și anume aceea de a limita accesul autoturismelor în Parcul Crâng. A fost preluat un proiect de hotărâre inițiat de liberalul Constantin Ionescu, fabricat pe vremea când era independent, dar dependent de finanțare. Între timp s-au activat alte comandamente și tema a devenit oficială transpusă în practică chiar de către edil. Crede cineva că pe Constantin Toma îl interesează poluarea din Parcul Crâng sau din oraș? Am fi tentați să spunem că da, îl interesează pentru că a falimentat cea mai mare fabrică pentru acest deziderat. Ei bine, vă spunem noi că nu-l interesează deloc. Dar pe Ionuț Apostu îl interesează poluarea din oraș? Nu, și vă spun cu mâna pe inimă că așa este pentru că nu este posibil ca un fost director al Agenției de Protecție a Mediului din Buzău să ceară să defrișeze toți copacii din oraș într-o zi. În concluzie dragostea de mediul înconjurător, de floricelele din Crâng și broscuțele argintii din heleșteu ies din discuție. Și atunci de ce este preocupat Ionuț Apostu de poluarea din Parcul Crâng?

Interesul poartă fesul
Vă spunem noi, Ionuț Apostu are această temă de a închide Parcul Crâng încă de la desemnarea pe lista de candidați la Primăria Buzău, fără știrea lui Toma. Primarul a fost manipulat, încet, încet, și prin mijloace dolosive a fost capacitat să accepte inițial și apoi să impună un astfel de proiect de hotărâre pe ordinea de zi. O astfel de problemă nu există în Parcul Crâng și de aceea ea nici nu poate fi reglementată corect pentru că este anormală. Creată artificial pentru un interes ascuns. Interesul ascuns se poate vedea cu ochiul liber, dacă ne uităm cam cine l-a însărcinat pe Ionuț Apostu cu funcția de viceprimar.

Cârtița din sistem
Cine l-a însărcinat pe Ionuț Apostu pentru funcția de director la Agenția de Mediu Buzău și cine l-a propulsat într-un post consilier la Ministerul Mediului și cu ce temă? Și, iar revenim la pădurea din Bariera Focșani, care era inclusă în Situl „NATURA 2000”,protejat de toate legile naționale și internaționale. Ce a reușit Ionuț Apostu, luptătorul pentru protecția mediului de acum? Nu știți? Vă spunem noi! A reușit să extragă această pădure din Situl ”Natura 2000” și să aprobe tăierea ei la ras, operațiune ce se desfășoară și în prezent. Cine este în spatele afacerii? Același afacerist care se erijează în postura de jupân de Buzău. Cine anume? Fostul consilier județean, Dumitru Dobrică, care tocmai ce dă acum oarece examene pe la instanță.
revenim cu un material incendiar!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*