Ce facem, Marcele, trădăm?

Surprins de evenimente și de ochii presei, liderul P.S.D. Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a conceput un mesaj tulbure de comunicare cu activul de partid, dar și pentru curioși. El spune că este bine și chiar este bucuros când vede că și la alții este bine. Cu ușile închise, discuțiile au fost altele. Grele și năucitoare atât pentru cei prezenți, dar și pentru cei care ascultau pe la uși.
Iată ce spune Marcel Ciolacu că ar fi fost cadrul discuțiilor din partid la întâlnirea de toamnă de la mare.

Comunicarea permanentă cu autoritățile locale este cheia unei administrații publice eficiente pentru județ și în beneficiul cetățenilor noștri. Acesta este motivul pentru care, alături de parlamentarii PSD de Buzău, am dorit să avem astăzi o discuție deschisă, într-un cadru informal, cu primarii din județ, cu președintele și vicepreședinții C.J. Ei sunt cei care iau contact zi de zi cu problemele oamenilor și care știu cel mai bine care sunt soluțiile pentru dezvoltarea comunităților pe care le reprezintă. Le-am ascultat cu mare atenție opiniile și mai ales nemulțumirile și le-am promis că alături de toți colegii mei din Parlament și de la nivel central vom continua să ne zbatem pentru prosperitatea județului nostru. #PSDBuzau
PS: Am profitat de prezența colegilor de la PSD Ialomița și a președintelui organizației, domnul Marian Neacșu, pentru a avea un ”schimb de experiență” foarte util și interesant; mă bucur să văd că și în alte județe se întâmplă lucruri foarte bune și există determinare pentru a continua toate proiectele de dezvoltare.

Ce spun sursele noastre că s-a întâmplat de fapt acolo? Măcel!

Be the first to comment on "Ce facem, Marcele, trădăm?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*