Ce caută ANTIFRAUDA zile în șir la arhitectul Omer Mohamed Alaub ?

O mașină cu însemnele ANTIFRAUDĂ a poposit de săptămâna trecută pe strada Islazului, la atelierul arabului Omer Aloub Mohamed, unde produce cruci și alte ornamente din marmură, sub firma Spațial Arhiconstruct S.R.L, pe care are și drept de semnătură ca arhitect. Firma cetățeanului străin are multe probleme fiind amendată de Inspectoratul Teritorial de Muncă după ce a descoperit cinci oameni care munceau la negru, a fost amendată de Garda de Mediu Buzău cu o amendă de 100 de milioane de lei și apoi cu amendă de un miliard de lei, pentru că funcționa fără autorizație de mediu, precum și de alte autorități publice. Arhitectul a fost amendat și de Poliție și de Primăria Vernești pentru diferite contravenții, astfel că la această firmă te poți aștepta la orice. Spectaculos este că Primăria Vernești l-a amendat pe arhitect pentru că și-a construit casa pe domeniul public și i-a pus în vedere să-și demoleze construcția.

Acum a venit rândul celor de la inspecția Antifraudă care au luat momentan o pauză de sfârșit de săptămână, dar se pare, că începând de luni, vor reveni în control. Nu știm ce caută atât de înverșunat, dar la poarta arhitectului opresc doar mașini de lux, a căror proprietari se feresc de ochii lumii, intră și dispar așa cum au venit, cu grijă să nu fie văzuți. Ce secrete se țes în curtea arabului încă nu știm, dar autoritățile publice de control se pare că au prins un fir. Nu putem intra în detalii pentru că arabul este foarte suspicios și violent, astfel încât, când și când vine cu negri forțoși care își expun bicepșii în fața riveranilor ca un avertisment și un îndemn la tăcere.
Sursele noastre din interiorul prăvăliei arabului spun că anchetatorii vor lista cu cei care au executat lucrări la negru sau cei care și-au mobilat casele cu piese din marmură plătite din banii instituțiilor pe care le conduc, precum și alte informații foarte prețioase pentru un control fiscal.

revenim!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*