Buzoienii nu vor să mai audă de Ionuț Apostu

Padocul din Silileasca inaugurat cu fast de viceprimarul Ionuț Apostu

Ajuns viceprimar după ce l-a trădat pe nașul său, Constantin Boșcodeală și i-a vândut secretele noului primar, Ionuț Apostu nu-și mai încape în piele și a dat în turbare. Țipă la oameni, asmute poliția pe ei, îi insultă, le dărâmă casele, porțile, le omoară câinii și pisicile și chiar îi amendează dacă își întind rufele pe balcon la uscat. Omul a luat-o razna de tot. L-au amețit banii și puterea și se simte un fel de Zeu. Vina o poartă și primarul, pentru că omul a crezut că Ionuț este întreg la cap, a fost ziarist și ăștia au țigla pe casă. De unde să știe săracul primar că Ionuț nu a scris în viața lui un articol de ziar. El scria doar ode, aiureli, pentru a stoarce un ban sau un favor de la mărimile vremii. Boșcodeală se plângea că în fiecare dimineață îi recitea câte o poezie la balcon. Prima dată a avut impresia că-i place de soția lui, dar s-a convins că băiatul e cam șubred la intelect. În postura de viceprimar s-a dat în stambă la întrunirile publice. Sunt subiecte de dezbatere publică unde oamenii trebuie să-și spună punctul de vedere pentru a se putea trage o concluzie. Ionuț l-a mințit pe primar. Nu a lăsat oamenii să vorbească, i-a dat afară din sala de ședințe și a pus poliția cu cătușele și bastoanele pe ei. Acum nimeni nu mai vrea să intre în Primăria Buzău. Se aude că Ionuț vrea să facă și o sală de tortură la subsol și în acest sens l-a însărcinat pe un gardian să-i mobileze locația. Acesta a promis că-i satisface plăcerile, dar l-a spus la primar.
În aceste condiții primarul l-a scos pe Ionuț Apostu din cadrul întrunirilor publice și va oferi funcția de viceprimar Opoziției, pentru buna desfășurare a activităților în oraș.
Până atunci primarul trebuie să spele rușinea adusă de Ionuț și să aducă oamenii la dezbaterile publice, obligatorii pentru a se putea lua o decizie corectă în cazuri importante pentru urbe și comunitate.

ANUNŢ PUBLIC
”Primăria municipiului Buzău organizează în data de 21 decembrie 2018, ora 11:00 la sala „Nicu Constantinescu” din Palatul Comunal, Piaţa Daciei, nr. 1, o nouă şedinţă publică de dezbatere, ca urmare a unor modificări aduse documentaţiei de Plan Urbanistic Zonal pentru „ANSAMBLU REZIDENŢIAL – INSTRUMENT DE PLANIFICARE URBANĂ ŞI REGLEMENTARE SPECIFICĂ DE DEZVOLTARE A ZONEI DE N-E A MUNICIPIULUI BUZĂU” în intravilan din municipiul Buzău, tarla 33. Şedinţa de dezbatere va fi condusă de primarul municipiului Buzău, domnul Constantin Toma” se arată în comunicatul emis de Primăria Buzău.

Persoanele interesate pot solicita informaţii suplimentare la sediul Primăriei Municipiului Buzău, camera 8, persoană de contact Diaconiţă Elena, la telefon 0238/0725.538 sau e-mail elena.diaconita@primariabuzau.ro.

Primarul Municipiului Buzău,
ConstantinToma

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*