Ați greșit ”adrisantul”!

Senatorul ALDE, Dorin Bădulescu, a fost luat în căruță de un ziarist pe holul Parlamentului. L-a spurcat de i-au sărit fulgii, fără ca acesta să știe cu cine vorbește de fapt. Incidentul a fost preluat triumfător de ziarul de casă al primarului care, făcând abstracție că este vorba de Bădulescu, i-a dat la glezne unui senator. Ne-am fi raliat și noi fără probleme pe această temă și am fi făcut dezvăluiri incendiare despre senator, numai că în cazul lui Dorin Bădulescu nu prea avem ce scrie. Știe carte, muncește mult și este foarte conștiincios la adoptarea fiecărui act normativ. Că nu este mai arțăgos și nu vrea să iasă în evidență, acest lucru nu este un păcat, dar este totuși un neajuns dacă vrei să te menții în politică.
Iată cum se apără senatorul Dorin Bădulescu:
”Astăzi, după ședința de plen a Senatului am fost întrebat de un reporter care a fost votul meu la un proiect de lege. Am răspuns politicos. Apoi am fost somat sa argumentez și imediat am fost întrebat dacă știu ce am votat. Am tăcut și am refuzat sa mai fac vreun comentariu.
Consider tendențioase astfel de abordări și cred ca nu sunt persoana căreia sa ii fie puse astfel de întrebări fie doar prin prisma faptului ca sunt avocat și cunosc legile. Probabil la montaj si in reportajul ce se va difuza vor fi multe comentarii! Sunt curios!”, spune Bădulescu.

Nu așa se face, cucoane! După ce ți-ai luat papara, o mie de cuvinte nu mai fac două parale. Trebuia să fii calm și să-i povestești ziaristului ce ai făcut acolo. Fără ocolișuri. Păi, cum altfel să afle cetățeanul de rând ce prestează alesul poporului în orele de program.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*